Nova Concepts | Houten bijgebouwen, poolhouses en terrassen op maat in Antwerpen

      Volg ons op Facebook            Volg ons op Pinterest      Bel ons      mail ons

Nova Concepts: uw tuin is hout waard

Alle tuinschrijnwerk

Nova Concepts uit Oelegem (Ranst) is gespecialiseerd in ambachtelijk tuinschrijnwerk op maat.

  

Wij produceren, leveren en plaatsen terrassen, dakterrassen, poolhouses, tuinhuizen, omheiningen, poorten en ander tuinschrijnwerk in verschillende soorten hardhout.

 

Kwaliteit en persoonlijke aanpak komen bij ons op de eerste plaats: Wij denken met u mee, en bieden u een gepersonaliseerd totaalproject aan.

 

Contacteer ons voor meer informatie!

Pergola met luifel

Pergola met luifel

Duurzaam

Onze passie voor (tropisch) hout vertalen wij in exclusieve projecten. Nova Concepts bvba levert kwaliteit op maat van de klant. Wij gebruiken hiervoor alleen duurzaam hout. Poolhouse, terras, houten gevelbekleding of houten bijgebouwen? Wij realiseren uw droom.

Dakbedekking in tegelpannen

Dakbedekking in tegelpannen

Vakmanschap

Met onze vakmannen is uw project in goede handen. Ze combineren ervaring met knowhow en zin voor perfectie. U kunt ons inschakelen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij doen alles in eigen beheer: van ontwerp tot afwerking. Zo behoudt u op elk moment het overzicht. Het eindresultaat? Tijdloze klasse. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

Onze klanten getuigen

Dakterras van Sophie"Er werd bij mij een dakterras aangelegd op het dak van de keuken en badkamer. Aangezien er in het plafond van de keuken twee lichtkoepels zitten moest er een soort podium gebouwd worden rond deze koepels met daarin  twee roosters om binnen geen daglicht te verliezen. De uitwerking van mijn plannen verliep zeer vlot met de heren van Nova Concepts. Er werd samen nagedacht over een haalbare, betaalbare en mooie oplossing. Zo werden ook de binnenkanten aan de koepels zeer mooi en professioneel afgewerkt met dezelfde padouk als het terras zelf. Ook tijdens de werken, die maar een dag duurden, voelde ik mij zeer op mijn gemak, vlotte mensen die hun vak duidelijk kennen. Ik kan dan ook iedereen deze firma aanraden!"  -  Sophie uit Lier

Eiken bijgebouw van Jozef"Zelden zo'n correcte firma ontmoet. Alle zaken zijn bespreekbaar en vooral, deze mensen houden zich aan de afspraak. Aarzel niet, contacteer hen."  -  Jozef uit Geel (via Facebook)

Nova Concepts

 

Nova Concepts BVBA

Doornbaan 2

2520 Oelegem (Ranst)

 

0484/81.72.30

info@nova-concepts.be

 

BTW BE0828838868

 

Bel ons   mail ons   Volg ons op facebook 

Volg ons Pinterest